2014-09-10 17:08:37
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ ΟΦΗ... ΜΕΤΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Champions League και έχει στραμμένη την προσοχή του στην πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο Μίτσελ έχει αρχικά στραμμένη την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να επιστρέψουν στο Ρέντη, όλοι οι διεθνείς παίκτες των ερυθρόλευκων, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του, αρχικά για το ματς με τους Κρητικούς και στη συνέχεια για αυτό με τους «ροχιμπλάνκος».

Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κώστας Μήτρογλου, προκειμένου να βρει ρυθμό, εν όψει της συνέχειας της φετινής σεζόν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Παράλληλα, ο Μίτσελ έχει βγάλει ήδη τα πρώτα του συμπεράσματα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενισχυμένο κέντρο, προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό, κόντρα στους Μαδριλένους.

Επίσης, θέλει από τους ερυθρολεύκους να διαχειριστούν σωστά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται πιο μπροστά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ