2014-09-10 22:06:14
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΜΠΙΝΤΑΛ...
Την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου παραχώρησε ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος στάθηκε στις απουσίες αρκετών παικτών της ομάδας του, μεταξύ άλλων και του Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έτσι ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν τον έχει πλέον στο ρόστερ του.

Ο Ζαρντίμ στις δηλώσεις του πάντως προσπάθησε να τονίσει σε όλους πως θα κάνει το παν για να πετύχει με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Αρχικά ανέφερε... «Χάσαμε πέντε καλούς παίκτες, τους τρεις πρώτους σκόρερ, τον καλύτερο πασέρ, τον αρχηγό... Στόχος μας ήταν να παραμείνουμε αισιόδοξοι, αλλά χάσαμε λίγο από αυτό. Ένας προπονητής προσλαμβάνεται να δουλέψει με μια ομάδα και είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω επάξια τη Μονακό. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να επικεντρωθούμε στην απόδοσή μας και να πάμε μπροστά», είπε αρχικά ο Πορτογάλος, που κατέληξε.

«Η ομάδα είναι διαφορετική, έχουμε νέους με ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσουν σύντομα τους σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να είμαστε φιλόδοξοι και να σκεφτούμε τις ικανότητες που έχουν οι νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας».

*Θυμηθείτε τον ρόλο του Ζαρντίμ στην μεταγραφή του Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό,όπως σας τον παρουσιάσαμε στις 4/7 ΕΔΩ 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ