2023-07-20 14:20:03
Φωτογραφία για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν μετάνιωσε καθόλου για το STAR



Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για την απόφασή της να αρνηθεί την πρόταση να παρουσιάσει το Shopping Star, ενώ εξομολογείται τα οφέλη που της πρόσφερε η ψυχοθεραπεία στη ζωή της.

Η δελεαστική πρόταση να συμμετέχετε στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» ήταν και ο λόγος για τον οποίο αρνηθήκατε την παρουσίαση του Shopping Star. Μετανιώσατε για αυτή σας την επιλογή;

Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία, γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος.

Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά – γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές – δεν θα έλεγα όχι στο Shopping Star. Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Έκανα πολλά χρόνια. Παίρνεις πολλά διδάγματα μέσα από την ψυχοθεραπεία. Το πιο βασικό είναι ότι με αγάπησα βαθιά και αληθινά. Κατανόησα τον εαυτό μου και τους άλλους και συγχωρώ πολύ πιο εύκολα πλέον. Προσπερνώ με πολύ μεγάλη ευκολία πια τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, στα οποία παλαιότερα ξόδευα πάρα πολύ χρόνο και συναίσθημα. Με στεναχωρούσαν και με πίεζαν. Τώρα πια περνούν σαν νεράκι.

Ήσασταν αυστηρή με τον εαυτό σας πριν κάνετε ψυχοθεραπεία;

Ήμουν πάρα πολύ αυστηρή τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τους άλλους ανθρώπους γύρω μου. Πλέον έχω περάσει στην αντίθετη πλευρά. Δεν μπορώ καν να θυμώσω με τους άλλους, δεν στεναχωριέμαι τόσο εύκολα, ακόμα και στα πιο σοβαρά.

Πάντα προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους που οδήγησαν κάποιον να λειτουργήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να αιτιολογήσω τις πράξεις του. Ξεκινώ με την παραδοχή εξαρχής ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση, οπότε το κατανοώ και πάμε παρακάτω.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ