2014-09-14 18:18:39
Φωτογραφία για ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ... ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ Ο ΠΛΑΘΑ!
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάλαγα τη νέα σεζόν ο Ζόραν Ντράγκιτς, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας του Κώστα Βασιλειάδη, Ζοάν Πλάθα, ο οποίος αποκάλυψε και τις συνομιλίες που έχει κάνει με τον Σλοβένο γκαρντ.

Οι εμφανίσεις του Ζόραν Ντράγκιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανία ανέβασαν κατά πολύ τις… μετοχές του Σλοβένου στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, όπου αρκετές ομάδες του ΝΒΑ να επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως ανανέωσε πρόσφατα με τη Μάλαγα.

Με το buyout να είναι στη μέση, όμως, εύκολα μπορεί να υπάρχει εξέλιξη αναφορικά με την μεταγραφή του σε ομάδα του ΝΒΑ. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, ο οποίος θέλει να κρατήσει τον Ντράγκιτς.

«Μίλησα με τον Ζόραν Ντράγκιτς δύο ή τρεις φορές. Ελπίζω ότι θα μείνει μαζί μας και τη νέα σεζόν και θα μας βοηθήσει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ξέρει πως μπορεί να γίνει καλύτερος παίκτης σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μάλαγα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ