2014-10-06 15:33:17
Φωτογραφία για Ποδοσφαιριστής δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας - Δείτε τον να χτυπιέται στο έδαφος σαν ψάρι μετά από τάκλιν αντιπάλου [video]
Αραιά και που, οι ποδοσφαιριστές επιδίδονται σε… βουτιές ή «θεατρινισμούς» Αυτό που έκανε όμως ο Ντάνιελ Τζόουνς αποτελεί παράδειγμα προς… μίμηση! Δείτε το ρεσιτάλ ερμηνείας του 27χρονου μπακ-χαφ.

Ντέρμπι με τα όλα του! Το ματς ανάμεσα σε Τσέστερφιλντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την τελευταία αγωνιστική της League One, είχε πέντε γκολ και δύο κόκκινες κάρτες. Εν τέλει επικράτησαν οι γηπεδούχοι (3-2), αυτό είναι όμως που έχει λιγότερο σημασία Συγκεκριμένα, στο 30’ ήρθε η πρώτη αποβολή, όταν ο Μάικλ Χίγκντον έκανε ένα «φρικτό» τάκλιν με τα δύο πόδια πάνω στον Ντάνιελ Τζόουνς και δικαιολογημένα πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Όλα καλά ως εκεί.

Αναμφίβολα όμως, η αντίδραση του 27χρονου μπακ-χαφ ήταν βγαλμένη από σενάριο ταινίας που θα μπορούσε εύκολα να παραλάβει το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου στα Όσκαρ!

Δεν άφησε και τίποτα. Αρχικά έπεσε πιάνοντας το πόδι του, στην συνέχει ωστόσο είχε… ποικιλία. Κυλίστηκε, σύρθηκε, έκανε τούμπες, ενώ δε ντράπηκε να σπαρταρίσει και λίγο ο «αθεόφοβος»!

Αν μη τι άλλο, ένα από τα στιγμιότυπα που θα ξεχωρίσουν μέσα στη σεζόν.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο 22ο δευτερόλεπτο του παρακάτω βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ