2014-10-09 05:50:07
Φωτογραφία για Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας στηρίζει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής Ανδρών Μπάσκετ - Αγώνας Μπάσκετ Χωρίς Σύνορα
 Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας αφιερώνει τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Π., (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου, Πάτρα).

Εθελοντές και προσωπικό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκονται στο γήπεδο για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους φιλάθλους για τη δράση της οργάνωσης. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στέλνοντας μήνυμα με τη λέξη "ΓΧΣ" στο 54234 με χρέωση 1,23 ευρώ ανά SMS (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά στα ειδικά κουτιά που θα τοποθετηθούν στις κερκίδες του γηπέδου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες και των δύο ομάδων θα προβούν στη συμβολική κίνηση να εμφανιστούν κρατώντας πανό, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων στην υγεία, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και ο ανθρωπισμός είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης που διοργανώνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάτρα – Πόλη Χωρίς Σύνορα» από τις 12-19 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες http://www.msf.gr/patra

«Όπου υπάρχει ανάγκη, δεν υπάρχουν σύνορα»

Στηρίζουμε όλοι τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Κάνουμε την Πάτρα μια Πόλη Χωρίς Σύνορα!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ