2014-10-18 09:42:07
Φωτογραφία για Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ιτούδης
Όταν ο παίκτης κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής, τότε ο δεύτερος έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Πόσο μάλλον όταν πετυχαίνει την πρώτη νίκη του στη Euroleague, ως χεντ κόουτς. Αυτό συνέβη και με τον Δημήτρη Ιτούδη απόψε (17/10).

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ελέγξαμε τον ρυθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε ένα γήπεδο με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ που βρέθηκαν στο πλευρό μας απόψε. Το θετικό είναι πως μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε απ όσα είχαμε σχεδιάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του αγώνα με τους Βερολινέζους, με τον Σόνι Ουίμς να προσθέτει:

"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα Βερολίνου είναι μία καλή αμυντική ομάδα. Προσπαθήσαμε να ματσάρουμε τη δύναμή τους στο πίσω μέρος του παρκέ και είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε από το γήπεδο με τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία πολύ δύσκολη χρονιά, για ένα καινούργιο σύστημα, έναν καινούργιο προπονητή, αρκετούς καινούργιους παίκτες. Αν όμως παίζουμε όπως μπορούμε, τότε θα φτάσουμε μακριά".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ