2014-11-03 05:38:10
Φωτογραφία για Λόγω... αγάπης δεκάδες Ευρωπαίες ακολουθούν τους τζιχαντιστές στις χώρες τους!
Μαυροντυμένοι, γενειοφόροι άνδρες ορκίζονται πίστη στο Ισλάμ και εκτελούν εκατοντάδες αθώων ανθρώπων στο όνομα του Αλλάχ.

Αποκεφαλίζουν ομήρους, απειλούν τη Δύση και σπέρνουν τον πανικό.

Η φρίκη των εγκλημάτων των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους δε φαίνεται να αποτρέπει τις γυναίκες, οι οποίες ερωτεύονται τους εξτρεμιστές, για τον έρωτα των οποίων εγκαταλείπουν τις χώρες τους και ταξιδεύουν στη Συρία και το Ιράκ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα του δικτύου Al-Monitor, σύμφωνα με το οποίο πολλές νεαρές γυναίκες ηλικίας 18-25 ετών εγκαταλείπουν την Ευρώπη για να βρουν τον έρωτα στο πρόσωπο των φανατικών ισλαμιστών του ΙΚ.

Ανάμεσα σε αυτές και η 19χρονη Βανέσα από την Ολλανδία, η οποία αφού διένυσε μία ταραχώδη εφηβική ηλικία, άρχισε να συνομιλεί μέσω Διαδικτύου με έναν νεαρό από τη Συρία. Τον ερωτεύθηκε από απόσταση, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ και εγκατέλειψε το σχολείο της και την οικογένειά της σε ηλικία 16 ετών για να βρεθεί με αυτόν που νόμιζε έρωτα της ζωής, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι μέλος του ΙΚ.


Αφού έφτασε στην Τουρκία, μετέβη στα σύνορα με τη Συρία, όπου την περίμενε η οικογένεια του νεαρού. Παρά τον αρχικό της φόβο για το νέο περιβάλλον στο οποίο βρέθηκε, η Βανέσα εξακολούθησε να ζει με τους φανατικούς ισλαμιστές. Λίγες ημέρες αργότερα, άρχισε να αναρτά φωτογραφίες της νέας της ζωής στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας και άλλα κορίτσια να αφήσουν τις οικογένειές τους για να μεταβούν στη Συρία.

«Αν ο Αλλάχ θέλει να μεταναστεύσετε σε μία μουσουλμανική χώρα, τότε θα γίνει το θέλημά του. Αδελφές, μην διστάζετε. Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας εδώ», έγραψε στο Twitter, ενώ δύο ημέρες αργότερα, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της εξτρεμιστή.

Τα τελευταία δύο χρόνια εκατοντάδες Ευρωπαίες μετέβησαν σε Συρία και Ιράκ για να ενταχθούν στους κόλπους του ΙΚ, αλλά και της Αλ Νούσρα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες αυτές υπολογίζονται στις 70 Γαλλίδες, 60 Βρετανίδες, 40 Γερμανίδες, 20 Βελγίδες και 35 Ολλανδές. Κάποιες εξ αυτών ταξίδεψαν μόνες, άλλες με τους συζύγους και τα παιδιά τους, ενώ πολλές με φίλες και συγγενείς.

Όλα αυτά, ενώ κορίτσια που ήδη ζουν στη Συρία προσφέρουν βοήθεια και δίνουν οδηγίες στις φιλόδοξες τζιχαντίστριες μέσω Διαδικτύου. «Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες για να φροντίσουν παιδιά και άλλες γυναίκες. Δεν έχει σημασία είναι είσαι νέα ή όχι, αν έχεις παιδιά, αν είσαι χωρισμένη ή χήρα.

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου», αναφέρει μία εξτρεμίστρια από το Βέλγιο στον προσωπικό λογαριασμό της. Κίνητρο αποτελεί η αιώνια αγάπη στον παράδεισο των Μουσουλμάνων, δίπλα στα «λιοντάρια», όπως χαρακτηρίζουν τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ