2014-11-05 00:12:27
Φωτογραφία για OpapShop: AppStore free...γιατί την τύχη πρέπει να την κυνηγάς
Το OpapShop είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή που έγινε ποτέ για τους πράκτορες και τους παίχτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ!

Στόχος της εφαρμογής είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ πράκτορα & παίχτη, χρησιμοποιώντας τα έξυπνα τηλέφωνα που όλοι πλέον διαθέτουμε.

Καμία λειτουργία δεν έχει σχεδιαστεί χωρίς να είναι πραγματικά απαραίτητη στον παίχτη.Όλη η φιλοσοφία είναι προιόν έρευνας, μελέτης και συλλογής πληροφοριών μέσα απο τη λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ.Η εφαρμογή συγκεντρώνει τα πάντα γύρω απο τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και τα προσφέρει στο κοινό μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

Το OpapShop γίνεται το μέσον που σε μεταφέρει στο πρακτορείο, ΟΠΟΥ και αν βρίσκεσαι.

Ο πλήρης και ενημερωμένος χάρτης συγκεντρώνει όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, με ιδιαίτερα πεδία αξιολόγησης και χαρακτηριστικών του χώρου ενώ ένα μοναδικό κανάλι επικοινωνίας σε κρατάει σε επαφή με τον φίλο, πράκτορά σου.


Παράλληλα, κάνοντας check in σε κάθε πρακτορείο συλλέγεις πόντους και λαμβάνεις μέρος σε τυχερούς διαγωνισμούς! Δώσε το στίγμα σου, συγκέντρωσε όσους περισσότερους πόντους μπορείς και εξαργύρωσέ τους σε μοναδικά δώρα και προσφορές.

Στο OpapShop βρίσκεις:

- Real time κληρώσεις, αποτελέσματα, κέρδη και στατιστικά για το ΚΙΝΟ

- ολόκληρο το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, αποτελέσματα, live scores και ΟΛΕΣ τις αλλαγές αποδόσεων κάθε λεπτό

- αποτελέσματα, κληρώσεις αναζητήσεις προηγούμενων κληρώσεων σε ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, EXTRA5, SUPER3 και ΠΡΟΠΟ

- πάνω απο 4000 πρακτορεία ΟΠΑΠ στο κινητό σου με δυνατότητα εύκολης αναζήτησης

Σημείωση: Τα πρακτορεία είναι τοποθετημένα με βάση τα δεδομένα που έχουν ληφθεί από τον ΟΠΑΠ και εμφανίζονται στο χάρτη σύμφωνα με το Google Maps. Ενδεχομένως να παρουσιάζονται αποκλείσεις σε κάποια σημεία.Για το λόγο αυτό ο πράκτορας μπορεί μέσα από τη σελίδα www.opap-shop.gr να διορθώσει το στίγμα του πρακτορείου του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ