2012-04-29 02:18:50
Φωτογραφία για ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΦΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της κατάκτησης και του Κυπέλλου από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Βαλβέρδε!

Η FIFA φιλοξενεί στη σελίδα της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Κύπελλο και έκανε το νταμπλ. Ο Φουστέρ με γκολ στην παράταση έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στον Ατρόμητο, με τους Πειραιώτες να πετυχαίνουν το 15ο νταμπλ στην ιστορία τους»

Όσο για τα υπόλοιπα Μέσα, το Eurosport αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας και σφράγισε το νταμπλ στους εγχώριους τίτλους. Οι Έλληνες πρωταθλητές επικράτησαν του Ατρόμητου με 2-1 ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης με σκόρερ τον Νταβίντ Φουστέρ που είχε μπει σαν αλλαγή στο ματς».

Αναφορά στον δεύτερο τίτλο της σεζόν για τους ερυθρόλευκους κάνουν και οι Γερμανοί, με τον Spiegel να επισημαίνει:

«Ο Ολυμπιακός Πειραιώς κέρδισε το τρόπαιο του Κυπέλλου στη χώρα του. Οι Έλληνες πρωταθλητές κέρδισαν με 2-1 τον Ατρόμητο. Έτσι μετά τον τίτλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 15ου νταμπλ της Ιστορίας του και το 15ο Κύπελλο».


Τo Fox κάνει επίσης αναφορά στον 25ο τίτλο του Ολυμπιακού, αναφέροντας:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το 25ο Κύπελλο Ελλάδας και πρώτο από το 2009, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου στην παράταση, στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας».

Αναφορά υπάρχει και από το AFP:

«Ο Ισπανός μέσος Νταβίντ Φουστέρ σκόραρε με κεφαλιά στην λήξη της παράτασης και έδωσε τη νίκη με 2-1 στον Ολυμπιακό που επικράτησε του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό ήταν το 25ο Κύπελλο του Ολυμπιακού και το 15ο νταμπλ, αφού νωρίτερα είχε κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ