2014-11-07 15:41:23
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Συμπλήρωση ενός έτους από την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ
Διαβάστε την ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω: "Πριν από ένα χρόνο, η... κατοχική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αποφάσισε και διέταξε την εισβολή των ΜΑΤ στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ. Οι αγώνες διαρκείας των εργαζομένων μαζί με το πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης από άκρο σε άκρο της χώρας καθώς και στο εξωτερικό, στο εγχείρημα αυτό, τρομοκράτησε τους κυβερνώντες και τους εντολείς τους, καθώς τάραζε τα πλήρως ελεγχόμενα ύδατα των μέσων μαζικής χειραγώγησης στην Ελλάδα.

Το μαύρο μέτωπο, έχει χάσει την οποιαδήποτε κοινωνική νομιμοποίηση, έχοντας αποτύχει να παραπλανήσει το λαό μέσα από πρωτογενή ψευδοπλεονάσματα, success stories, δήθεν εξόδους από το μνημόνιο και λοιπά παραμύθια. Προσπαθεί να κυβερνήσει με προεδρικά διατάγματα, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εκβιασμούς, καταστολή, φύλλα πορείας και επιστράτευση απεργών, ποινικοποίηση των αγώνων της νεολαίας και επίκληση σε τραμπουκισμούς από Κασιδιάρδηδες και ομάδες παρακρατικών δολοφόνων.


Το εκτρωματικό καθεστώς που έχει δημιουργηθεί μόνο δημοκρατία δε θυμίζει και πρέπει να ανατραπεί άμεσα από τον ίδιο το λαό.

Η εισβολή στην ΕΡΤ, θυμίζει σε όλους εμάς που βρισκόμασταν στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, το καθήκον να συντάξουμε μετωπικά τις δυνάμεις μας για να απελευθερωθούμε από το ζυγό.

Ο λαός πρέπει να αντιδράσει άμεσα σε αυτή την ευθεία προσβολή της αξιοπρέπειάς του και των δημοκρατικών του ελευθεριών.

Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, εκφράζουμε την αμέριστη αγωνιστική μας αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Απαιτούμε την άμεση απόδοση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους νόμιμους κατόχους, δηλαδή στο λαό και στους εργαζόμενους.

Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις παρόντες στην πρώτη γραμμή αυτού του δίκαιου αγώνα, όπως ήμασταν και όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το κοινωνικό αγαθό της ελεύθερης, δημόσιας ενημέρωσης είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει να διαφυλαχθεί πάση θυσία.

Η ΕΡΤ ανήκει στο λαό!

Όλοι στη συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 6μμ.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ