2014-11-08 11:29:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ... ΚΟΡΥΦΗ!
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (15.00) με τον Πανθρακικό, το οποίο αντιμετωπίζεται από τον Μίτσελ και τους παίκτες του ως... αφετηρία συγκομιδής βαθμών με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στις αρχές Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μην έχει την παραμικρή απώλεια, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, με καθοριστική την εβδομάδα αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, καθώς τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μέσα σε λίγες μέρες ταξίδι στην Ξάνθη, στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο και στην Κέρκυρα.

Εφόσον πάνε με το απόλυτο για να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ενδιάμεσα Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Αστέρα στην Τρίπολη, πιστεύουν ότι είτε θα τον πλησιάσουν πολύ με νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, είτε θα τον φτάσουν ή και θα τον ξεπεράσουν. Για να πατήσουν γκάζι στη συνέχεια, με εντός έδρας ματς με ΠΑΣ, Πανιώνιο, Πλατανιά και εκτός έδρας με Λεβαδειακό, Καλλονή.

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι το μήνυμα του Μίτσελ που θα φρεσκάρει την ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Θα ξεκουράσει παίκτες, όπως τον Μήτρογλου, τον Μασουακού και ίσως 1-2 άλλους, ενώ θα ζητήσει πίεση από την αρχή και γρήγορο γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ