2014-11-08 11:29:40
Φωτογραφία για Λατρέψτε το ροζ, όπως το έκαναν όλες οι φασιονίστας φέτος.
Γνωριζόμαστε σχεδόν ένα χρόνο και κάτι (blogg-ικα τουλάχιστον) και μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να έχετε αντιληφτεί την αδυναμία που έχω στα παλτό. 

«Τρώω» πολύ χρόνο στο να εντοπίσω το τέλειο παλτό, αυτό που θα με κρατάει ζέστη (άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του), αυτό που θα έχει σωστές και θηλυκές γραμμές και αυτό που θα μου «δώσει» χρώμα. 

Φέτος όλες οι φασιονίστας λάτρεψαν, όλες τις αποχρώσεις του ροζ… Ε! δεν μπορούσα να μην ακολουθήσω, αφού το PINK μου φτιάχνει τη διάθεση.

Join me Ladies Location: @The_Park, Mood: #Pink, Make_Up: #Touch_of_Pink , Weather: #Moody 21C

Βρήκα τον κατάλληλο σχεδιαστή που βάσισε όλη την συλλογή στο ροζ και έβαλα το motto του στην ζωή μου: «Pink and Berry tones add elegance to the mix this autumn».

Παλτό σε Pink έντονη απόχρωση για να αλλάξει αύτη τη μουντάδα του καιρού. Μy fav piece by Ben De Lisi @Debenhams trend #pinks&berries


Συνέχισα με pink, γιατί μου αρέσει να παίζω με τις αποχρώσεις. Πλεκτό για όλες τις ώρες σε baby pink by Ben De Lisi @Debenhams trend #pinks&berries

Το κολάν είναι το ένα και μοναδικό κομμάτι που δεν φεύγει με τίποτα από τη μόδα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και αντικαθιστά το παντελόνι με τον πιο stylish τρόπο. Εγώ βρήκα το δικό μου by Ben De Lisi @Debenhams trend #pinks&berries

Tην συλλογή Pinks & Berries του Ben De Lisi , όπως και άλλων αγαπημένων μας σχεδιαστών θα την βρούμε στα πολυκαταστήματα Debenhams σε πολύ λογικές τιμές! 

Το be continued… stay tuned!

http://www.must.com.cy/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ... ΚΟΡΥΦΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ... ΚΟΡΥΦΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ