2014-11-08 23:56:05
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα πιο περίεργα περιστατικά σε κηδείες...[photos]
Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι ένα γεγονός, που στιγματίζει έντονα τους οικείους του και προκαλεί πολλή μελαγχολία και βαριά θλίψη Για μερικούς ανθρώπους όμως στον κόσμο, οι κηδείες δεν αποτελούν απαραίτητα στενάχωρες καταστάσεις. Είτε γιατί αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του αποθανόντος, ή γιατί αυτό προστάζουν οι παραδόσεις.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο περίεργα περιστατικά, που έχουν διαδραματιστεί σε κηδείες, όπως παρουσιάστηκαν σε δημοσίευμα του MentalFloss:

1. Το τελευταίο πάρτι

Η Miriam Banks ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της η «καρδιά» των πάρτι. Και αυτό ήθελε και για το… θάνατό της!

Όταν πέθανε, οι κόρες της θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της, διοργάνωσαν μια γιορτή για συγγενείς και φίλους, για να την αποχαιρετίσουν όπως θα ήθελε η ίδια.

Μάλιστα, η αποθανούσα συμμετείχε και η ίδια στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της, με ένα τσιγάρο στο χέρι και ένα ποτήρι από την αγαπημένη της μπύρα και ουίσκι να στέκονται ακριβώς μπροστά της.


2. Η τελευταία βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή

Ο Billy Standley είχε ως μότο ζωής το «ride or die»… μέχρι την τελευταία του μέρα στη Γη.

Ο Billy θάφτηκε μαζί με την αγαπημένη του μηχανή Electra Glide του 1976, σε ένα ειδικό φέρετρο με πλέξιγκλας, που κατασκευάστηκε ειδικά για τον ίδιο.

3. Κηδεία με τη συνοδεία… μπάντας και στριπτίζ

Ποιος λέει ότι μια κηδεία πρέπει να είναι ένα καταθλιπτικό γεγονός;

Στην Ταϊβάν, τουλάχιστον, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να νοικιάσουν μια μπάντα ή στρίπερ, προκειμένου να… κατευνάσουν τα περιπλανώμενα πνεύματα και να… ζωηρέψουν τον αποχαιρετισμό στον άλλο κόσμο του αγαπημένου τους προσώπου.

4. Αποχαιρετισμός με… κλόουν

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του MentalFloss, σε κάποια μέρη της Ευρώπης οι κηδείες απαιτούν την παρουσία… επαγγελματιών κλόουν!

Οι κλόουν επιδίδονται σε διάφορα κόλπα ή προσφέρουν ζωάκια και λουλούδια φτιαγμένα από μπαλόνια στους παρευρισκόμενους, προκειμένου να ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

5. Μνημόσυνο με… στράικ!

Όταν το 2013 η Judy Sunday έφυγε από τη ζωή, οι συγγενείς και οι φίλοι της αποφάσισαν να την αποχαιρετίσουν με ένα τρόπο, που ήξεραν ότι θα άρεσε και στην ίδια. Διοργάνωσαν ένα μνημόσυνο σε ένα χώρο μπόουλινγκ, όπου σχημάτισαν με τις κορίνες ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα και… έκαναν στράικ στη μνήμη της!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ