2014-11-09 08:00:23
Φωτογραφία για Ο γάμος μου κράτησε μόνο τρεις μήνες
Η Βίκυ Κουλιανού, σε σύνεντευξή της, μιλάει για τον γάμο της όταν ήταν στην ηλικία των 18 και κράτησε μόλις τρεις μήνες.

«Ήταν ένα παιδικό σκίρτημα, γιατί ήμασταν και οι δυο παιδάκια, το βλέπαμε σαν ταινία, γι' αυτό και κράτησε μόνο 3 μήνες. Αν το καλοσκεφτείς ήταν επιπόλαιο, θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή, αλλά δεν επηρέασε καθόλου τη μετέπειτα ζωή μου», δήλωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε γιατί δεν προέκυψε γάμος με τις μετέπειτα σχέσεις της.

«Τι να πω... Δεν ήταν το σωστό timing; Ίσως και λίγο κακό κάρμα; Ξέρω 'γω; Με την πρώτη μου μεγάλη σχέση αποφασίσαμε από κοινού να μην προχωρήσουμε σε γάμο, βέβαια κι εγώ ως στόχο ζωής δεν είχα να παντρευτώ ποτέ, είμαι λίγο μποέμ σαν άνθρωπος, μια γυναίκα παραδοσιακή, που θέλω να με φλερτάρει ο άντρας, μου αρέσει το σπίτι, όλα αυτά είναι δεδομένα. Η υπόθεση «γάμος» δεν είναι μια κατάσταση συμβιβαστική, παντρεύεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου πρέπει να είναι και για την υπόλοιπη ζωή σου», είπε.

Η Βίκυ Κουλιανού παραδέχεται πως της έγιναν προτάσεις γάμου, τις οποίες δεν δέχτηκε.

«Έγιναν σε φάση που δεν ήμασταν και τόσο στα καλά μας, ήρθαν όταν είχαν καταλάβει πως πήγαινε να διαλυθεί η σχέση και ίσως γι' αυτό έγιναν και οι προτάσεις. Αυτό συνήθως το κάνουν οι απελπισμένοι άνθρωποι κι εγώ απελπισμένη δεν ήμουν ποτέ. Έναν γάμο δεν θα τον κάνω από απελπισία, θα τον κάνω από μεγάλη χαρά», αποκάλυψε.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ