2014-11-09 12:00:07
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΕΛ...
Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν αγωνίζεται πολύ στην Άρσεναλ, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον... πολιορκούν.

Ο Κοσταρικανός εξτέμ έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι στο Λιμάνι ως δανεικός από τους Λονδρέζους, ενώ τις καλές εμφανίσεις συνέχισε και στο Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας, με την χώρα του να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Επιστρέφοντας όμως στην Άρσεναλ, δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του, καθώς δεν έχει αντικατασταθεί επάξια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά έχει μεγάλο... ανταγωνισμό.

Για τον Κάμπελ ενδιαφέρεται η Ίντερ, αλλά και η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ενώ και η Γαλατασαράι εξετάζει την περίπτωσή του. Στον Ολυμπιακό ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν με την Άρσεναλ, ωστόσο η περίπτωση δεν είναι εύκολη, αν και ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει, όπως σας ενημερώσαμε.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δείξουν τις προθέσεις των «κανονιέρηδων» για το μέλλον του Κοσταρικανού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρίφτης : «Δύσκολο παιχνίδι»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρίφτης : «Δύσκολο παιχνίδι»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ