2014-11-09 11:47:09
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΟ ΤΟ... ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Διπλό είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στον εντός έδρας αγώνα του με τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πανηγύρισαν στην «Kombank Arena» επί του Ερυθρού Αστέρα για την Ευρωλίγκα. Αύριο (10/11, 18.00) απέναντι στους Θεσσαλούς, στο ΣΕΦ, δεν θέλουν απλώς και μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και καλή εμφάνιση. Εξάλλου, παρά την πρόσφατη επιτυχία τους με την οποία έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» στα ευρωπαϊκά παρκέ η εμφάνισή τους δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως οι παίκτες του έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει φθάσει στο απαιτούμενο σημείο απόδοσης και θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα και υπομονή από τους οπαδούς του. Κόντρα στα Τρίκαλα BC θα πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι που τον κράτησε το προηγούμενο διάστημα εκτός παρκέ, αντίθετα δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι γνωστοί τραυματίες Ματ Λοτζέσκι, Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.


Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να... «καθαρίσουν» άμεσα την κατάκτηση του ροζ φύλλου, ώστε στη συνέχεια να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής για να δώσει «ανάσες» σε βασικές μονάδες του, αλλά και να μπορέσει να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στο μέλλον, σε πιο απαιτητικές αναμετρήσεις σε σχέση με την αυριανή (10/11) στο φαληρικό στάδιο που είναι απέναντι σε μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους σε σχέση με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να περάσει ο επόμενος... (83-80)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να περάσει ο επόμενος... (83-80)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ