2014-11-27 12:35:56
Φωτογραφία για ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...
Εξαιρετικά στεναχωρημένος αποχώρησε από το Βιθέντε Καλδερόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στο περιθώριο της παρουσίας του εκεί είχε επαφές με ιθύνοντες της Ατλέτικο αλλά και της UEFA.

Ο πρόεδρος του Ολυμπαικού σαφώς και δεν περίμενε μία τέτοια εικόνα από την ομάδα του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα και δεν το έκρυβε αυτό μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως πήγε αμέσως μετά το ματς στο χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια ώστε να τους μιλήσει και να περάσει το μήνυμα ότι πάνω απ' όλα τώρα χρειάζεται ηρεμία καθώς υπάρχει συνέχεια και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Μαδρίτη είχε την δυνατότητα να τα πει και με ανθρώπους της ισπανικής ομάδας αλλά και της UEFA.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε το ματς από την εξέδρα, δίπλα στους παίκτες της ομάδας Νέων που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρόκριση με τη νίκη επί της Ατλέτικο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ