2014-12-03 13:47:29
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε με τους 27 πόντους που πέτυχε να περάσει στην τέταρτη θέση με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών της Ευρωλίγκας, φτάνοντας τους 2.524, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Την επιτυχία του την επισκίασε η ήττα των ερυθρόλευκων, η οποία ήταν και η πρώτη στην Ευρώπη. Ωστόσο, στην αναμέτρηση της Παρασκευής (9.45μ.μ.) κόντρα στη Νεπτούνας στο ΣΕΦ ο «V-Span» έχει μια ακόμη ευκαιρία να «γιορτάσει» συνδυάζοντας ρεκόρ και νίκη!

Ο αρχηγός του Θρύλου χρειάζεται μόλις δύο πόντους προκειμένου να εκτοπίσει από την 3η θέση του πίνακα με τους πρώτους σκόρερ στην πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάκα Λάκοβιτς και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί Με έξι ελεύθερες βολές ο «Kill Bill» θα ξεπεράσει τον Μάρκους Μπράουν και θα περάσει στη δεύτερη θέση με τους παίκτες που έχουν βρεθεί περισσότερες φορές στη γραμμή της φιλανθρωπίας στη λίγκα (μέχρι στιγμής έχει σουτάρει 685 βολές).

Επίσης, θέλει τρία κλεψίματα για να μπει στο κλαμπ των είκοσι κορυφαίων... «πορτοφολάδων». Προς τον παρόν βρίσκεται στην 21η θέση με 176, ενώ στην 20ή είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Σκούνι Πεν με 179.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ