2014-12-08 17:00:07
Φωτογραφία για ΕΠΕΛΕΞΕ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΑΖ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΜΕ!
Ο τερματοφύλακας της Μάλμε, Ρόμπιν Όλσεν, βρέθηκε ανάμεσα στην επιλογή μεταξύ των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Δανίας και Σουηδίας.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, έχει καταγωγή και από τις δύο αυτές χώρες και όπως ήταν φυσικό, τόσο η Εθνική Δανίας, όσο και η αντίστοιχη της Σουηδίας θέλησαν να αποσπάσουν το... «ναι» του ποδοσφαιριστή, μιας και πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις, ειδικότερα στο Champions League.

Ο τερματοφύλακας της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού ήταν στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Δανίας για τα παιχνίδια με Σερβία και Ρουμανία, ωστόσο εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που... «πάγωσε» για λίγο το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, ο Όλσεν επέλεξε τελικά την Εθνική ομάδα της Σουηδίας, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός της Δανίας. Οι δυο τους είχαν μια συνομιλία, στην οποία ο τερματοφύλακας της Μάλμε αρνήθηκε ευγενικά την προοπτική του να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Δανίας και έτσι θα είναι συμπαίκτης με τον Ντουρμάζ στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ