2014-12-10 04:27:06
Φωτογραφία για Ημερίδα ενημέρωσης στο Βόλο για ευρωπαϊκά προγράμματα
Μία πολύ χρήσιμη ενημερωτική ημερίδα διοργανώνεται την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Volos Palace στην πόλη του Βόλου. Η συγκεκριμένη ημερίδα αναλύει δύο ευρωπαϊκά προγράμματα το ¨Erasmus Plus¨ και το ¨Erasmus Νέων Επιχειρηματιών¨ τα οποία αφορούν τη νέα γενιά.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Αργύρης Κοπάνας δήλωσε σχετικά: «Είναι μία πολύ σημαντική δράση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Europe Direct & του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας οι οποίοι μαζί συνεργαζόμενοι διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:

“Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες για Νέους – Erasmus Plus and Erasmus Νέων Επιχειρηματιών”. Τα συγκεκριμένα προγράμματα προωθούν την κινητικότητα μεταξύ των κρατών της ευρωπαϊκής Ένωσης, νέων, μαθητών φοιτητών αλλά και καθηγητών. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων, μέλη του οποίου είναι μαθητές. Εξάλλου το Erasmus Plus δίνει τη δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν μαθησιακές και εργασιακές εμπειρίες στο εξωτερικό, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να διευρύνουμε τους ορίζοντες της νέας γενιάς και να τους φέρουμε σε επαφή με όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ