2014-12-10 03:48:06
Φωτογραφία για Πάνω από 200 αθλητές συμμετείχαν στους Χριστουγεννιάτικους αγώνες κλειστού στίβου του Εθνικού
Γέμισαν ασφυκτικά το προπονητήριο του Φώτης Κοσμάς, πάνω από 200 αθλητές του Εθνικού και του ΑΟ Ορεστιάδος, στους  Χριστουγεννιάτικους αγώνες κλειστού στίβου

Μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά είχαν, οι Χριστουγεννιάτικοι αγώνες κλειστού στίβου του Εθνικού, με τη συμμετοχή 150 αθλητών του ηλικίας 5-16 ετών, αλλά και 50 παιδιών της ομάδος στίβου της Ορεστιάδος.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής τα μικρά παιδιά διαγωνίσθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες KIDS ATHLETICS, γνωρίζοντας έτσι τις ομορφιές του στίβου, ενώ τα μεγαλύτερα σε ατομικά αγωνίσματα πραγματοποιώντας σπουδαίες επιδόσεις.

Όλα τα παιδιά βραβεύθηκαν με διπλώματα συμμετοχής, ενώ στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνεται η χαρά από τις όμορφες στιγμές που έζησαν στον αγώνα. Όλα μαζί ευχήθηκαν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Επόμενο ραντεβού της ομάδας στίβου του Εθνικού, οι αγώνες κλειστού στίβου στο παλέ ντε σπορ Θες/νίκης, το Σάββατο 13/12, με τις κορυφαίες ομάδες του ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή. Οι 4 πιο ιστορικές ομάδες της Β.Ελλάδος για πρώτη φορά διαγωνίζονται μεταξύ τους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ