2014-12-13 09:46:12
Φωτογραφία για ΒΟΥΡΟΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Πραξιτέλης Βούρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε πως στο πλευρό του Μίτσελ γίνεται καλύτερος παίκτης και άνθρωπος.

Το νικηφόρο παιχνίδι με τη Μάλμε έδωσε ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ενώ πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στην κάμερα του Novasports ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας Νέων των πρωταθλητών Ελλάδος που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της Υouth League και υποστήριξε πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει πολύ ταλέντο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Θρύλου ξεκαθάρισε πως δεν έχει προτιμήσεις για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ, είπε πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να κάμψει την αντίσταση μεγάλων ομάδων και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ, στον οποίο δίπλα γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος.

Τέλος, αναφέρθηκε στους παίκτες που θαυμάζει μέσα στην ομάδα κάνοντας λόγο για τους Τσόρι, Σιόβα και Μανιάτη και σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται.


Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση του πως κόντρα στο Λεβαδειακό οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις νίκες.

Μεταξύ άλλων τόνισε στη NOVA: «Αυτό δείχνει πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο (για την πρόκριση των Νέων). Πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους ξένους. Φέτος έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αυτή η νίκη με την Μάλμε θα μας δώσει την απαραίτητη ηρεμία για την συνέχεια. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να καθιεωρώ στην πρώτη ομάδα. Να είμαι όλο και καλύτερος. Εμένα μου αρέσει να παίζω κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Παίζω καλύτερα εκεί. Η συνεργασία μου με τον Μίτσελ είναι πάρα πολύ καλή. Ο κόουτς είναι πολύ συνεργάσιμος. Μαθαίνω συνεχώς πράγματα δίπλα του και γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Βρείτε άλλη ομάδα!»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Βρείτε άλλη ομάδα!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ