2014-12-14 15:14:10
Φωτογραφία για «ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΦΕΛΑΪ!»
Αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα στη Λιβαδειά, είναι ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και κατάφερε να ισοφαρίσει, μοιράζοντας παράλληλα την ασίστ που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Φυσιολογική από εκεί και πέρα η ...αποθέωση που τυγχάνει από τους συμπατριώτες του ο παίκτης των ερυθρόλευκων, καθώς μην ξεχνάμε πως πριν από λίγο καιρό, αντιμετώπιζε εκ νέου σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο ίδιος φαίνεται να τα αφήνει όλα πίσω του.

«Καθοριστικός για τον Ολυμπιακό ο Αφελάι», τιτλοφορείται το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "nos.nl", για να συνεχίσει «Ο Ιμπραΐμ Αφελάι συνεισέφερε τα μέγιστα στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού (1-2). Ο μέσος σκόραρε στο 73ο λεπτό, ισοφαρίζοντας τον αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις, έδωσε την ασίστ για το νικητήριο γκολ, στον συμπαίκτη του, Κώστα Μήτρογλου».

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει... «Ο Αφελάι ήταν στον πάγκο, αλλά πέρασε στον αγώνα μετά από μία ώρα. Σκόραρε κιόλας την Τρίτη στη νίκη με 4-2 επί της Μάλμε για το Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ