2014-12-25 20:35:08
Φωτογραφία για Χώρισαν μετά από 13 χρόνια σχέσης ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ
Ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι της διεθνούς σώουμπιζ δεν είναι πλέον μαζί. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, η νέα ταινία του οποίου «Μεγάλα Μάτια» βγαίνει την Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και την σύζυγο του, την Αγγλίδα ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και πρωταγωνίστρια σε πολλές ταινίες του.

Θα πίστευε κανείς πως ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχαν ταιριάξει απόλυτα τις ιδιαιτερότητές τους και τις ελαφρώς παράξενες ιδιοσυγκρασίες τους σε έναν χώρο που δεν μοιάζει να έχει χώρο για ανθρώπους που δεν μοιάζουν βγαλμένοι από το καλούπι της πλαστικής ομορφιάς και του πάλλευκου χαμόγελου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το εγχώριο σινεφίλ σάιτ flix.gr.

Κι όλοι όσοι θαυμάζουν αυτό το παράξενο ζευγάρι στα δεκατρία χρόνια που πέρασαν μαζί, τους άρεσε να φαντάζονται την οικογενειακή τους ζωή σαν την υπέροχη συμβίωση του «Σουίνι Τοντ» και της «Νεκρής του Νύφης», σε κάτι σαν έναν παραμυθένιο τόπο βγαλμένο από την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», τρεις μόνο από τις 7 ταινίες που γύρισαν μαζί απ’ όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του ριμέικ του «Πλανήτη των Πιθήκων».


Όμως χθες, προπαραμονή των Χριστουγέννων, το ζευγάρι ανακοίνωσε επισήμως τον χωρισμό του ακολουθώντας κάτι από την πλοκή της τελευταίας ταινία του Μπάρτον «Big Eyes», στην οποία δεν πρωταγωνιστεί η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ αλλά όπου ένα διαζύγιο ανάμεσα στους δύο ήρωες αποτελεί βασικό στοιχείο της πλοκής.

Όμως ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ηθοποιού «χώρισαν φιλικά πριν λίγο καιρό και συνεχίζουν να είναι φίλοι και γονείς στα παιδιά τους». Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά 11 και 7 χρονών και φυσικά τις ταινίες που έκαναν μαζί.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ