2015-01-14 08:39:03
Φωτογραφία για 100% επιδοτούμενη εργασία σε εταιρίες. Συντάσσονται τώρα οι κατάλογοι του δικτύου των εταιριών
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. ενημερώνει τους καταλόγους με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις οι οποίες επιλέγονται για να κάνουν πρακτική άσκηση αλλά και επιδοτούμενη απασχόληση όσοι συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης και επανένταξης στην αγορά εργασίας. 

Σήμερα η  ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε υλοποιεί ένα σημαντικό αριθμό έργων συμβουλευτικής κατάρτισης και απασχόλησης στην Αττική, την Πελοπόννησο, στο πλαίσιο των Σχεδίων Δράσης «Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες» (ΤΟΠΕΚΟ) και «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ)».

Τα συγκεκριμένα έργα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους και αφορούν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ανέργων για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Στα πλαίσια των έργων έχει αναπτύξει μια αυτοτελή δράση Εκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης που αφορά την τοποθέτηση ανέργων σε επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση 160 ωρών, προκειμένου να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με αμοιβή και ασφάλιση που παρέχονται εξ’ ολοκλήρου από τη  ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.


Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την Εκπαιδευτική Πρακτική Άσκηση και να δημιουργήσουν θέσεις πλήρους ή μερικής απασχόλησης με βάση τις ανάγκες τους.

Για την υλοποίηση της Εκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης (on the job training) συνάπτεται σύμβαση της επιχείρησης με τη Διάσταση όπου αναφέρονται οι όροι, το περιεχόμενο της πρακτικής άσκησης και ο αριθμός των καταρτιζομένων που θα υποδεχθεί η επιχείρηση. 

Στην Αττική έχουμε εξασφαλίσει 198 θέσεις Εκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης, μία ή περισσότερες μπορούν να δημιουργηθούν στη δική σας επιχείρηση.

Με τη συμμετοχή σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ευκαιρία απασχόλησης, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος ή υποχρέωση.

Οι καταρτιζόμενοι κατά την πρακτική τους άσκηση αμείβονται και ασφαλίζονται από τη  ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε

.

Στην περίπτωση που η επιχείρηση επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον εκπαιδευθέντα μπορεί να αξιοποιήσει συνδυαστικά ειδικά προγράμματα επιδότησης της απασχόλησης αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα συγκεκριμένα έργα, για επιπλέον 4 μήνες. 

Το αμέσως προσεχές διάστημα, η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. θα αναλάβει την υλοποίηση voucher για 7000 άνεργους πτυχιούχους σε Πελοπόννησο και Κρήτη, οι οποίοι δικαιούνται 832 ώρες επιδοτούμενης απασχόλησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, και προκειμένου να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο των συνεργαζόμενων εταιριών, όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2106985820, κα Γαβρίλη Σταυρούλα ή κα Μαυροφρύδη Παρασκευή

Με το e-mail [email protected]  ή να μας βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook: https://www.facebook.com/kekdiastasi

Twitter: @DiastasiGr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ