2012-05-01 12:55:32
Φωτογραφία για ΡΑΟΥΛ ΦΟΥΣΤΕΡ: ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Ο Ραούλ Φουστέρ δεν είναι αδερφός του Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού, αλλά φίλος του από την Έλτσε, ο οποίος είναι και αυτός ποδοσφαιριστής και μίλησε στη «SportDay» για τον διάσημο… Φουστέρ.

Ο αριστερός μπακ της Ταραγόνα, η οποία βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην Tercera Division, με τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής στον προχθεσινό τελικό μπορεί να μην συνδέονται με κανένα βαθμό συγγένεια, αλλά συνδέονται μία φιλία που «χτίστηκε» στην Ελτσε.

Τη χρονιά της συνύπαρξής τους (2008-'09), ήταν συγκάτοικοι στις αποστολές της ισπανικής ομάδας και οι παίκτες που τελείωσαν εκείνη τη χρονιά με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην Ελτσε.

«Ο,τι θες να σου πω για τον Νταβίδ. Εξάλλου το αξίζει...», ο πρόλογος της συζήτησης της «SD» με τον Ραούλ Φουστέρ.

«Το παιδί είναι ΜΑΓΚΑΣ. Στην Ελτσε το πρωί ερχόταν για προπόνηση και μετά κλεινόταν σπίτι για να διαβάσει και να τελειώσει τις σπουδές του. Τον φώναζαν για να δώσει συνέντευξη και... κοκκίνιζε! Εβαζε γκολ και ντρεπόταν να πανηγυρίσει», η αποκάλυψη ενός inside story για τον... άνθρωπο Φουστέρ από το φιλαράκι του, Ραούλ.


Και συνεχίζει:

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φορά που μας είχαν φωνάξει για να κάνουμε μία φωτογράφηση για παπούτσια. Ηταν τόσο συνεσταλμένος και υποδειγματικός, που οι φωτογράφοι τον αποκαλούσαν μοντέλο την ώρα που εγώ έκανα σαν μικρό παιδί!», διηγείται την εμπειρία του ο 27χρονος αριστερός μπακ της Ταραγόνα.

«Ο Νταβίδ μέσα στο γήπεδο λειτουργεί όπως και στη ζωή του. Σιχαίνεται τα λόγια, λατρεύει τις πράξεις. Γι' αυτό στέριωσε ποδοσφαιρικά. Αν θυμάσαι και στη Βιγιαρεάλ όλα του τα γκολ ήταν "χρυσάφι"».

Ειδικά φέτος ο Νταβίντ Φουστέρ έχει αναγορευτεί στον «σιωπηλό» εκτελεστή του Ολυμπιακού... Μόσχα με Ρούμπιν Καζάν, Χάρκοβο με Μέταλιστ και... προχθές.

«Ο Νταβίδ ξέρει πώς να κινείται στο χώρο γιατί πάντα παίζει με μυαλό. Στην Ελτσε είχε σημειώσει πάνω από 10 γκολ ερχόμενος στη "σκιά" του επιθετικού κορυφής. Κάτι ήξερε ο Βαλβέρδε που επένδυσε πάνω του», το ποδοσφαιρικό ρεπόρτο του συνεπώνυμου παίκτη του Ολυμπιακού.

Για το φινάλε είπε:

«Πάλι καλά που υπάρχει ο Νταβίδ που σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και κάνει διαφήμιση στο επώνυμό μας», το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ραούλ Φουστέρ για τον συλλέκτη τίτλων της τελευταίας διετίας, Νταβίντ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ