2015-01-16 17:34:14
Φωτογραφία για ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΤΣΕ
Βαριά τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί στον Έργκις Κάτσε για την αποβολή του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλονή. Ωστόσο, ο 21χρονος μέσος θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα τον Έργκις Κάτσε, αλλά θα είναι, όπως εκτιμάται, στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα στην 23η αγωνιστική.

Ο Αλβανός μεσοαμυντικός αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με την Καλλονή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Μήτσιος, έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τον έβρισε δύο φορές σε δύο διαφορετικές στιγμές του αγώνα και πως δεν συνέβη στην ίδια φάση, κόβοντας στα δύο το «άντε γα…ου, γ...ω το σπίτι σου».

Τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι κατά σειρά με Πλατανιά (εκτός), Νίκη Βόλου (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός).

Να τονίσουμε πως όποια ποινή του επιβληθεί θα ισχύσει και για το ματς με τη Νίκη Βόλου. Είχε ακουστεί πως δεν θα ισχύουν οι τιμωρίες παικτών για τα ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, επειδή έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ισχύει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ