2015-01-21 14:00:08
Φωτογραφία για Μαϊμού κυνοκόμοι μπήκαν στις φυλακές για να απομακρύνουν αδέσποτα
"Χρέη" υπαλλήλων του Κυνοκομείου, αλλά με άγνωστα κίνητρα, εκτελούν τις τελευταίες ημέρες δύο άγνωστοι άνδρες που γυρίζουν στις γειτονιές του Ηρακλείου και μαζεύουν τα αδέσποτα ζώα.

Οι άγνωστοι άνδρες που επιβαίνουν σε ένα βαν με κλουβιά στο εσωτερικό του ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι του Κυνοκομείου Ηρακλείου, κάτι που, ωστόσο, δεν ισχύει καθώς λόγω έλλειψης κτηνιάτρου, τις τελευταίες 40 μέρες το Κυνοκομείο έχει σταματήσει να μαζεύει αδέσποτα ζώα.

Οι δύο άγνωστοι άνδρες, η δράση και τα κίνητρα των οποίων γεννά πολλά ερωτηματικά και ανησυχία, δε δίστασαν μάλιστα, το Σαββατοκύριακο, να μπουν ως και στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στη Ν.Αλικαρνασσό, προκειμένου να μαζέψουν ζώα από τον προαύλιο χώρο!

Η δικηγόρος Καλλιόπη Μαραβελάκη, εκ μέρους της Ζωόφιλης Δράσης, τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στο Κυνοκομείο κυκλοφορούν με ένα παλιό φορτηγάκι με τα διακριτικά του δήμου Ηρακλείου - και όχι με βανάκι - και φορούν τις ειδικές στολές του Κυνοκομείου, ενώ υπογραμμίζεται ότι επεμβαίνουν κατόπιν τηλεφωνήματος και σε καμία περίπτωση δεν τριγυρίζουν στις γειτονιές παριστάνοντας ... τον μπόγια!


Για τη δράση των αγνώστων έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Ηρακλείου, ενώ καλείται, όποιος δει τους δυο άνδρες να ειδοποιήσει τη Ζωόφιλη Δράση (Καλλ.Μαραβελάκη)

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τη θέση κτηνιάτρου, σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες πρόσληψης κτηνιάτρου προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι η συλλογή των αδέσποτων, τα οποία περιθάλπονται, στειρώνονται και εμβολιάζονται.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ