2015-01-22 08:20:13
Φωτογραφία για Αίγιο: Συνελήφθη 39χρονη για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη, την Τρίτη το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 39χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 45χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χθες το βράδυ στο Αίγιο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο γυναίκες και πραγματοποίησαν έλεγχο στην 45χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν δύο σύριγγες, που περιείχαν ηρωίνη έτοιμη προς χρήση.

Η 39χρονη στην θέα των αστυνομικών αντέδρασε και απέρριψε στο οδόστρωμα ένα σακίδιο πλάτης προσπαθώντας να διαφύγει, χωρίς να τα καταφέρει.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν την 39χρονη ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν μέσα στο σακίδιο της:

• (26) γραμμάρια κάνναβης

• (12) ναρκωτικά δισκία

• (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών και

• (1) θήκη που περιείχε κουτάλι και μία σύριγγα( σύνεργα χρήσης).

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 39χρονης, στο Αίγιο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 60 γραμμάρια κάνναβης και ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι, η 39χρονη πώλησε την ηρωίνη στην 45χρονη έναντι του χρηματικού ποσού των 15 ευρώ.

Αθλητισμός
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ