2015-01-23 16:23:07
Φωτογραφία για Ο ΦΡΑΝΚΟ ΧΑΡΑ ΣΕ... ΑΚΤΙΝΕΣ!
O διευθυντής της ιστοσελίδας "portugoal.net" και αναλυτής του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Τομ Κουντέρ, ακτινογραφεί για λογαριασμό του "gazzetta.gr" τον Φράνκο Χάρα που είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ο εξτρέμ της Μπενφίκα, αποτελεί όπως όλα συνηγορούν τον εκλεκτό του Βίτορ Περέιρα σε ότι αφορά την ενδυνάμωση της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος είχε παραχωρηθεί τις προηγούμενες τρεις σεζόν δανεικός σε Γρανάδα, Σαν Λορέντσο και Εστουντιάντες επέστρεψε το καλοκαίρι στους «Αετούς της Λισαβόνας» με τον Ζόρζε Ζεσούς να τον εμπιστεύεται σε δύο μόλις παιχνίδια.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας portugoal.net και αναλυτής του πορτογαλικού ποδοσφαίρου στην Guardian, Τομ Κουντέρ ακτινογράφησε στο gazzetta.gr το προφίλ του Φράνκο Χάρα κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με δυνατότητες, δίχως όμως να καταφέρει να ξεχωρίσει στην Μπενφίκα.


«Ο Χάρα έδειξε στην Μπενφίκα κάποια ψήγματα των ικανοτήτων του, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν έπεισε τον προπονητή και τους οπαδούς αναφορικά με τον ρόλο που του είχε ανατεθεί.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική, ταχύτητα, ο οποίος όμως είναι αδύναμος με συνέπεια να χάνει τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους του.

Για να είμαι δίκαιος πρέπει να τονίσω πως δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει για μεγάλο διάστημα στη Μπενφίκα, ενώ κάποιες ατυχίες που είχε με τραυματισμούς φρέναραν την πρόοδο του στην ομάδα.

Ανακεφαλαιώνοντας, είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, όμως θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν σκόραρε πολλά γκολ σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Δεν έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό για να εκτιμήσω εάν θα καταφέρει να βοηθήσει την ελληνική ομάδα, όμως υποθέτω πως για να ανάψει ο Βίτορ Περέιρα το «πράσινο φως» για την απόκτηση του, τον γνωρίζει καλά από την Πορτογαλία.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ