2015-01-23 16:10:14
Φωτογραφία για «ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ»
Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο Euroleague Greece για την αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (21:30) εστιάζοντας στις δυσκολίες που έχει το μαρκάρισμα του αρχηγού των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά Είναι από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Μάικ Τζέιμς στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε στη Ρόδο για λογαριασμό του Κολοσσού, όμως λίγους μήνες αργότερα η Λαμποράλ Κούτσα τον έκανε δικό της, με σκοπό να δώσει λύσεις στην περιφέρεια.

Κάτι παρόμοιο περιμένουν ο Ίμπον Ναβάρο και οι συνεργάτες του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την αναμέτρηση, τις αλλαγές που υπήρξαν με τη φυγή του Τόμας Ερτέλ, ενώ αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες που έχει με την εξέλιξη αυτή.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, από την προηγούμενη επίσκεψη του Αμερικανού στο ΣΕΦ. Τότε που "φόρτωσε" το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους, ως παίκτης του Κολοσσού Ρόδου. Θα αποτελέσει οδηγό για τον ίδιο, όμως; "Κατά κάποιο τρόπο ναι. Η κατάσταση όμως θα είναι διαφορετική. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η απόδοσή μου, αρκεί να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι, που είναι η νίκη".


Για το εάν θα επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση ξεκαθάρισε ότι "έβαλα 28 απέναντι στον Ολυμπιακό ως παίκτης του Κολοσσού. Είχα πολλές αρμοδιότητες επιθετικά στη Ρόδο. Πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν σκοράρω 15 πόντους θα είμαι ικανοποιημένος, θα είναι μια καλή επίδοση. Το σημαντικό και αυτό που προέχει, είναι να έρθει η νίκη".

Η εμφάνιση απέναντι στους "ερυθρόλευκους" έπαιξε ρόλο για την μεταγραφή; "Θα έλεγα πως ναι. Οι εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βοήθησαν πολύ. Πλέον είμαι στο κορυφαίο επίπεδο και θέλω να συνεχίσω έτσι".

Στα μέσα της σεζόν τα πράγματα άλλαξαν για τους Βάσκους. Ο Τόμας Ερτέλ άφησε την ομάδα, με τις αλλαγές να είναι αναπόφευκτες. "Έχουμε εντελώς διαφορετικό στυλ πλέον. Όταν ήταν εδώ ερχόμουν από τον πάγκο και είχα μικρό ρόλο στο ρόστερ. Πλέον, οι αρμοδιότητές μου, αλλά και του Άνταμς έχουν γίνει περισσότερες και προσπαθούμε να τα καταφέρνουμε. Είμαστε ακόμα σε διαδικασία εκπαίδευσης. Νιώθω πως οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες έχουν αυξηθεί. Δεν νιώθω πίεση, όμως. Θέλω απλώς να κάνω το παιχνίδι μου".

Όσο για το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη αρκέστηκε να πει ότι "τον μάρκαρα αρκετές φορές όταν ήμουν παίκτης του Κολοσσού. Δεν ξέρω ποιος θα τον μαρκάρει, όμως θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, άλλωστε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ