2015-01-24 02:17:07
Φωτογραφία για ΤΟ «ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ», Η ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ... STANDING OVATION! (ΡΗΟΤΟS)
Τη λατρεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του έζησε στο έπακρο ο Βασίλης Σπανούλης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο αρχηγός του Θρύλου κόντρα στους Ισπανούς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των ερυθρόλευκων, πετυχαίνοντας 27 πόντους και με το μεστό του παιχνίδι παρέσυρε τους συμπαίκτες του να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν σ’ έναν ακόμη θρίαμβο.

Αποτέλεσμα, που επέτρεψε στο Θρύλο να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου του πανηγυρίζοντας την τέταρτη διαδοχική του επιτυχία.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ υποκλίθηκε στην ποιότητα και την έντονη προσωπικότητα του αρχηγού, ο οποίος όχι μόνο πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε έξι ασίστ, αλλά είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και … μπλονζόν να κάνει για να βοηθήσει στην άμυνα!

Έτσι, λίγο πριν αποχωρήσει από το παρκέ, ο λαός του Θρύλου τον αποθέωσε... «Είναι τρελός ο αρχηγός» και... «Βασίλης Σπανούλης» τραγουδούσε όρθιο ολόκληρο το ΣΕΦ, σε ένα standing ovation που άξιζε και με το παραπάνω ο αρχηγός, με τον "Kill Bill" να ανταποδίδει, φανερά ευχαριστημένος και συγκινημένος!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ