2015-01-27 19:00:08
Φωτογραφία για Νέα γενιά ατμοποιητών ηλεκτρονικού τσιγάρου Kanger Subtank
Μία νέα γενιά ατμοποιητών παρουσιάζεται από την Kangertech, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. 

Οι...ατμοποιητές της σειράς Subtank αποτελούν ότι πιο τελευταίο τεχνολογικά μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να απολαύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με πολλές επιλογές, λειτουργίες που δεν μας πρόσφερε κάποιος ατμοποιητής μέχρι σήμερα.

Η σειρά των ατμοποιητών Subtank αποτελείται από τρία όμοια μοντέλα τύπου clearomizer μεγάλης χωρητικότητας με καινούργιας τεχνολογίας αντιστάσεις O.C.C κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας οργανικό βαμβάκι και σύρμα αντίστασης Kanthal, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχουν την δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουμε και ως επισκευάσιμους ατμοποιητές (RBA Atomizer) στήνοντας τις δικές μας αντιστάσεις. (αφορά Subtank & Subtank Mini)

Oι ατμοποιητές διαθέτουν εξωτερικά τοποθετημένο και εύκολο στην χρήση βελτιωμένο σύστημα ροής αέρα. Το υλικό κατασκευής τους είναι από 100% Stainless Steel και o χώρος αποθήκευσης του υγρού αναπλήρωσης από γυαλί pyrex. Η χωρητικότητα τους εντυπωσιάζει καθώς ο Subtank δέχεται 6ml, o Subatnk Mini 4ml και ο Subtank Nano 3ml υγρού αναπλήρωσης.

Μάθε περισσότερα και για τους τρεις Subtank ατμοποιητές της Kanger και για όλα τα τελευταία προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου στο www.310.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ