2015-01-28 17:18:08
Φωτογραφία για Αλέξη μη μασάς!
Aγαπητό tromaktiko,

παρατηρώ με πόση λύσσα η αντιπολίτευση πλέον επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για οτιδήποτε κάνει και ο λόγος είναι φυσικά επειδή βλέπει να γκρεμίζεται όλο το βρώμικο οικοδόμημα που έχτιζαν χρόνια τώρα Δεν τους κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρος Βουλής. Λες και ο Μεϊμαράκης ήταν καλός!

Ο Συριζα δείχνει να μην μασάει και να προχωράει σε πιο φιλολαϊκή πολιτική.

Ο κόσμος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Δεν ζει κανείς με 500 Ευρώ το μήνα μισθό.Και αυτός για όσους έχουν δουλειά.Όχι ότι τα 750 είναι μισθός διαβίωσης αλλά τουλάχιστον πολύ πιο αξιοπρεπής. Η ηθική σαπίλα του κ. Σαμαρά φάνηκε ακόμα και στην έξοδό του.

Ούτε πήγε να συγχαρεί τον Τσίπρα, να του παραδώσει το Μαξίμου όπως θα 'πρεπε, και μάλιστα ρήμαξαν τους υπολογιστές του Μαξίμου αυτός και οι συνεργάτες του, λέγοντας ότι είχαν προσωπικό υλικό στους δίσκους. Δηλαδή τους χρυσοπληρώνουμε για να ασχολούνται με προσωπικά τους θέματα στη "δουλειά"... Μακάρι ο Αλέξης Τσίπρας να αποδειχθεί ο πιο μάγκας πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ και να καταφέρει έστω και κάποιες θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη.


Όσο για τους "Νεοδημοκράτες" που δυσαρεστήθηκαν, κρατήστε τα λεφτουδάκια σας μασουράκι στα μαξιλάρια σας κι ας μην σας νοιάζει αν βλέπατε τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα να καταστρέφεται. Λες και πρέπει η καταστροφή να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα για να καταλάβουμε τί γίνεται έξω. Και το κυριότερο να ανακτήσουμε λίγη από την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας σαν λαός.

Ας γίνει επιτέλους κάποια διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος-αυτό που έλεγε ότι θα κάνει ο κ. Σαμαράς και φυσικά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Θυμάστε...ήταν ο άνθρωπος που έλεγε ότι "δεν θα ψήφιζε κανένα καταστροφικό μνημόνιο κι ότι δεν θα συνεργαζόταν και ποτέ με το ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο ΔΝΤ"... Καλή επιτυχία Αλέξη και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι Έλληνες σε στηρίζουν. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσεις κι εσύ...

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ