2015-01-28 19:40:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΙΣΤΡΑ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας η επίσημη παρουσίαση του νεοαποκτηθέντα Ολλανδού βολεϊμπολίστα Βίτσε Κόοιστρα.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας η επίσημη παρουσίαση του νεοαποκτηθέντα Ολλανδού βολεϊμπολίστα Βίτσε Κόοιστρα. Την παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου συντόνισε η Γενική Διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Χριστίνα Τσιλιγκίρη η οποία μαζί με τον team manager του τμήματος, Νίκο Μαντούβαλο καλωσόρισαν τον 33χρονο βολεϊμπολίστα.

Ο Βίτσε Κόοιστρα που πήρε το λόγο τόνισε αρχικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη οργάνωση σε αυτό το σύλλογο. Βέβαια είμαι εδώ μόλις μια μέρα και είναι δύσκολο να τα δω όλα και να τους γνωρίσω όλους αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Για μένα είναι ένας καλός τρόπος να τελειώσω τη φετινή σεζόν σε αυτή την ομάδα».


Ρώτησες κάποιον άλλον παίκτη για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;

«Ξέρω πολύ καλά τον Αντρέϊ Ντιάτσκοφ που παίζει τώρα στην ομάδα. Είμαστε φίλοι και τον ρώτησα για την κατάσταση εδώ στην ομάδα. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστό κλαμπ στο βόλεϊ και πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πράγματα για αυτόν».

Πότε θα είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα και σε τι κατάσταση βρίσκεται;

«Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Έκανα προπονήσεις και στην Ολλανδία από τα Χριστούγεννα και πιστεύω ότι έχω κρατηθεί σε καλό επίπεδο. Χρειάζεται να προσαρμοστώ και με την ομάδα αλλά νιώθω έτοιμος».

Η πρώτη εικόνα που είχε από την ομάδα:

«Έχω συμμετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις μέχρι τώρα και έχω αποκτήσει εμπειρία από διαφορετικούς τύπους του βόλεϊ και στυλ παιχνιδιού. Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες. Φυσικά είναι ομαδική δουλειά και όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό. Αν φτάσουν όλοι σε υψηλό ατομικό επίπεδο τότε όλη ομάδα θα παίζει με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω και μπορώ να βοηθήσω».

Μπορεί να βοηθήσει και ως διαγώνιος αφού έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση;

«Ήρθα εδώ σαν κεντρικός για να βοηθήσω γενικά την ομάδα. Έχω παίξει και σε διαφορετικές θέσεις αλλά αυτή είναι τώρα η κατάσταση και εξαρτάται εξ' ολοκλήρου από τον προπονητή. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα όμως το έχω αποδείξει και στο παρελθόν».

Είσαι ο δεύτερος Ολλανδός που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ξέρεις που βρίσκεται ο Γιαν Χελντ;

«Ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική μας ομάδα πριν από κάποια χρόνια. Μετά επέστρεψε στην Ιταλία με τη Μόντενα, τον είχα δει πολλές φορές εκεί. Τα πάει καλά και νομίζω ότι θα εκτιμήσει ότι ρωτήσατε για αυτόν».

Παρακολουθείς ποδόσφαιρο με δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό αγωνίζεται και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ο Αφελάϊ;

«Δεν παρακολουθώ τόσο πολύ ποδόσφαιρο. Αλλά ξέρω ότι ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει πολύ καλά και εκεί. Έχει κάνει πολύ καλές νίκες και φέτος και αυτό είναι καλό γενικά για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο αφού πολλά πράγματα εξαρτώνται και από την ποδοσφαιρική ομάδα».

Μπορείς να ανταπεξέλθεις στην πίεση για νίκες;

«Είναι πολύ φυσιολογικό πράγμα αυτό. μέχρι στιγμής στην καριέρα μου σε όσες ομάδες έπαιξα υπήρχε πάντα πίεση για νίκες και καλές εμφανίσεις. Έχω παίξει σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στην Πολωνία μπροστά σε 20.000 φιλάθλους και έχω εμπειρία σε τέτοιου είδους πίεση. Είναι κάτι επιπλέον που σου προσφέρει το βόλεϊ γιαυτό προετοιμάζεσαι για να δείξεις τη δύναμή σου και να κάνεις τους οπαδούς ευτυχισμένους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ