2015-01-29 12:00:04
Φωτογραφία για «ΕΚΟΨΕ» ΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜ Ο... ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φράνκο Χάρα από την Μπενφίκα, με τον Περέιρα να θεωρεί τον Αργεντίνο ως μια πολύ καλή προσθήκη για την γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων. Αρχικά φαίνεται πως ο Χάρα έρχεται κυρίως ως ο παίκτης που θα αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός και κατά δεύτερον ως μια ακόμη λύση για τα άκρα.

Για τον λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι έψαχναν και για μια περίπτωση κλασικού... εξτρέμ - χωρίς πάντως να καίγονται, όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα. Αρκετοί παίκτες προτάθηκαν το τελευταίο διάστημα, μεταξύ των οποίων και ορισμένες ενδιαφέρουσες αν και δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο ο Τζίμι Ντουρμάζ τους... "έκοψε"!

Ο Σουηδός κυνηγός μέρα με τη μέρα έπειθε τον Περέιρα πως αξίζει να του δώσει την ευκαιρία και η εμφάνιση του κόντρα στον Τύρναβο ήταν ουσιαστικά η στιγμή που... τσέκαρε το εισιτήριο της παραμονής του στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής σεζόν.


Βέβαια η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν δίνει την ασφάλεια ενός ασφαλούς συμπεράσματος, ωστόσο 3 ασίστ και 3 γκολ σε ένα παιχνίδι είναι αριθμοί αν μη τι άλλο... αξιοπρόσεκτοι. Επιπλέον ο Ντουρμάζ πέτυχε δύο από τα τρία του γκολ με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, ένας ακόμη τομέας που ο Ολυμπιακός... "πονάει".

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Γκεντσλερμπιρλιγκί έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και οι ετήσιες απολαβές του μόνο μικρές δεν είναι. Επομένως ο Ολυμπιακός θέλει να δει μια επένδυσή του να αποδίδει, έστω και αργά μέσα στη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν δύο προτάσεις από την Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του Ντουρμάζ, που πλέον θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να δικαιολογήσει τα χρήματα που ξόδεψε ο Ολυμπιακός για να τον φέρει στο Λιμάνι, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ερυθρόλευκοι.

Με την διαφορά πως πλέον ο Σουηδός διεθνής κυνηγός έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία και ο ίδιος μοιάζει αποφασισμένος να δικαιώσει τον Περέιρα για την στήριξη στο πρόσωπο του.

Πάντως παρόλα αυτά, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προχωρήσει η υπόθεση για κάποιο εξτρέμ, μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ