2015-01-29 15:10:10
Φωτογραφία για Λέσβος: Γλίτωσε από θαύμα ο μαθητής που κρέμασαν σε μπασκέτα
Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε μία ακόμα τραγωδία στη Λέσβο με το περιστατικό του 9χρονου μαθητή που τον «κρέμασαν» κάποιοι μαθητές στο σχολείο της Πλαγιάς.

Σύμφωνα με την εκδοχή των δασκάλων τον 9χρονο μαθητή τον «ανέβασαν» στη μπασκέτα δύο μαθητές κατόπιν εντολής του δασκάλου γυμναστικής, με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα η οποία είχε μπλεχτεί στο δίχτυ του στεφανιού.

Οι δύο μαθητές όμως στη συνέχεια άφησαν κρεμασμένο τον άτυχο μαθητή επάνω στη μπασκέτα και μάλιστα όταν ο μαθητής τους εκλιπαρούσε να τον κατεβάσουν αυτοί πριν προλάβουν οι δάσκαλοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό να αντιδράσουν τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ της αυλής – γηπέδου και να τσακιστεί.

Από την άλλη πλευρά η μητέρα του παιδιού μέσω του δικηγόρου της Ταξιάρχη Κουφέλου που μίλησε στην κάμερα του LesvosNews.gr υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες προς τους υπεύθυνους του σχολείο αφού ο χώρος των σχολειών είναι πάντοτε υπό την εποπτεία του διευθυντή και των δασκάλων


Περιμένουν λοιπόν τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να δουν το μέγεθος και τη σοβαρότητα της κατάστασης του 9χρονου Ταξιάρχη και στη συνέχεια θα καταθέσουν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με εκμυστήρευση της μητέρας του παιδιού παλιότερα κάποιοι μαθητές στο ίδιο σχολείο είχαν οδηγήσει τον 9χρονο Ταξιάρχη και του «έβγαλαν τα ρούχα».

Να σημειώσουμε ότι η μητέρα είναι χήρα με τέσσερα ανήλικα παιδιά και συντηρούνται με μία σύνταξη περίπου 750 ευρώ.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ