2012-05-02 10:12:28
Φωτογραφία για Τους φυλάει εκπλήξεις ο Βαλβέρδε στο Ρέντη
Τους φυλάει "εκπλήξεις" ο Βαλβέρδε στο Ρέντη

2/5/2012

Μπορεί και επισήμως η αγωνιστική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ετοιμάσει ειδικά προγράμματα προπόνησης μέχρι και την τελευταία μέρα που θα βρίσκεται ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές στο Ρέντη.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (28/4) ήταν η τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια, ένα με τον Ερυθρό Αστέρα στις 9 Μαΐου στο Φάληρο στην φιέστα για το νταμπλ και ένα στις 19 Μαΐου με την Μέλμπουρν Βίκτορι στην Αυστραλία.

Όπως και να 'χει οι παίκτες της ομάδας δεν θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς προπονήσεις από τα τέλη Απριλίου, γεγονός που ασπάζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του. Έτσι λοιπόν μετά την μίνι άδεια που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, θα τους περιμένει την Παρασκευή (2/5) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με ειδικά προγράμματα εκγύμνασης!


Μπορεί ο "Τσινγκούρι" να έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει την ομάδα να... σκορπίσει και τους ετοιμάζει "εκπλήξεις" με μπόλικο τρέξιμο. Εξάλλου ο Βαλβέρδε έχει ετοιμάσει ένα έξτρα πρόγραμμα προπονήσεων για να συντηρηθούν οι παίκτες ενόψει καλοκαιριού, ενώ θα τους μοιράσει και ειδικά προγράμματα που θα πρέπει να ακολουθούν την περίοδο των διακοπών!

Και μην ξεχνάμε πως στις δύο ανεπίσημες υποχρεώσεις που απομένουν με Ερυθρό Αστέρα και Μέλμπουρν Βίκτορι, ο Ολυμπιακός οφείλει να εμφανίσει το σοβαρό του πρόσωπο. Τόσο για τον κόσμο που θα βρεθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την φιέστα, όσο και για την ομογένεια στην Αυστραλία που θα σπεύσει κατά χιλιάδες να παρακολουθήσει από κοντά στην ομάδα.

Ο Βαλβέρδε θα φροντίσει γι' αυτό κρατώντας σε εγρήγορση τους παίκτες μέσω των σοβαρών προπονήσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο Ρέντη. Επαγγελματίας ως το τέλος ο Ισπανός τεχνικός.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ