2015-02-07 15:14:03
Φωτογραφία για «ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!» (ΡΗΟΤΟ)
"Η καρδιά και το μυαλό είναι πάντα κοντά στα αδέρφια μας... Όσα χρόνια και αν περάσουν...", έίναι το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αναρτήθηκε πριν λίγα λεπτά μαζί με τη φωτογραφία από το μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7 που τελέστηκε το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τα 21 αδέρφια μας που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα και κανείς μας δεν πρόκειται να τα ξεχάσει!

Όλοι ήταν εκεί και πάρα πολύς κόσμος επέλεξε να κατηφορίσει στο "Ναό" για να τιμήσει αυτούς που έφυγαν από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τα αδέρφια μας. Συγγενείς των θυμάτων, αλλά και σύσσωμος ο Ολυμπιακός, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα με επικεφαλής τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, η μπασκετική, με τους ιδιοκτήτες, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγρλόπουλο, οι πολίστες, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης και πλήθος οπαδών του Θρύλου που δεν ξεχνούν ποτέ αυτή την ημέρα.


Στο μνημόσυνο βρέθηκαν και 200 παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού. Όλοι ήταν εκεί και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση για τα παιδιά της Θύρας 7.

34 χρόνια μετά... κανείς δεν τους ξέχασε και τους τίμησαν όπως τους αρμόζει!

Περίπου 4-5 χιλιάδες κόσμος παρευρέθηκε στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7. Ήταν από τις πολυπληθέστερες «συγκεντρώσεις» στην επιμνημόσυνη δέηση, κάτι που δείχνει πως η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 21 αδέρφια μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ