2015-02-10 09:40:12
Φωτογραφία για Έσβησε 45χρονος άνδρας από την Ηλεία στο Αννόβερο αλλά η γραφειοκρατία καθυστερεί την μεταφορά της σορού του
Συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της γειτονικής Βάρδας του νομού Ηλείας η είδηση της εκδημίας ενός 45χρονου άνδρα καταγόμενου από την περιοχή που ζούσε και εργαζόταν στην Γερμανία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest επρόκειτο για τον Γεώργιο Σωτηρόπουλο του Κωνσταντίνου, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στο Αννόβερο της Γερμανίας (οι γονείς του είχαν φύγει μετανάστες στην Γερμανία ωστόσο κάποια χρόνια αργότερα είχαν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη της Ελλάδας) όπως και τα δύο αδέλφια του.

Ο εκλιπών που ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού έσβησε την περασμένη Παρασκευή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του, τους οικείους και φίλους του.

Ωστόσο αποδεικνύεται πως δεν είναι απλό θέμα η μεταφορά της σορού του 45χρονου άνδρα στην Ελλάδα. Επιθυμία της οικογένειας του είναι η ταφή του να γίνει στην Ελλάδα, στην Βάρδα, στον οικογενειακό τάφο.

Τα διαδικαστικά θέματα ωστόσο στην Γερμανία είναι αρκετά και χρονοβόρα σε τέτοιες περιπτώσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα θα χρειαστούν κάποιες μέρες έως ότου ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η σορός να μεταφερθεί αεροπορικά στην Ελλάδα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν προβλέπεται να γίνει πριν την Πέμπτη (σχεδόν δηλαδή μία εβδομάδα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ