2012-05-02 13:24:41
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΙΤΑΝΖ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστρέφει η περίπτωση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Σαρλ Ιτάνζ, στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ο πρώτην πορτιέρο της Λίβερπουλ, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ δεσμεύεται με την ομάδα του Περιστερίου με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου.

Το όνομα του Σαρλ Ιτάνζ επιστρέφει στο προσκήνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια και να έχουν αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για την αξία του.

Ο Ιτάνζ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τον Ατρόμητο, αλλά εφόσον στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτησή του δεν θα αντιμετωπίσου ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι νταμπλούχοι βέβαια, έχουν ήδη δύο καλούς και έτοιμους τερματοφύλακες στο ρόστερ τους, Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους στη διάρκεια της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις σε υψηλό επίπεδο.

Στην διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμούν να αποκτήσουν και έναν εξίσου καλό τρίτο τερματοφύλακα, ώστε να αισθάνονται πλήρεις στην νευραλιγκή θέση κάτω από τα δοκάρια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένοπλη ληστεία στο Αιτωλικό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένοπλη ληστεία στο Αιτωλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ