2015-02-16 05:24:05
Φωτογραφία για Συνεχίζεται ο Γαλάζιος Εμφύλιος στην Πάτρα
Συνεχίζεται για ένα ακόμα εικοσιτετράωρο η ανταλλαγή πυρών στην... τοπική Νέα Δημοκρατία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας να προαναγγέλλει την πραγματοποίηση διευρυμένης συνεδρίασης του οργάνου, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στους Θ. Νταβλούρο και Δ. Τριανταφυλλόπουλο και τον αιγιώτης πολιτευτή Δ. Τριανταφυλλόπουλο να περνά στην αντεπίθεση ζητώντας αυτή η συνεδρίαση να γίνει παρουσία των Μέσων μαζικής Επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Αχαΐας αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:

Το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά την σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προγραμματίζεται η διοργάνωση διευρυμένης σύσκεψης από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, στην οποία θα προσκληθούν όλα τα στελέχη της ΝΔ από το νομό, με αποκλειστικό θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την περαιτέρω πορεία της τοπικής οργάνωσης.


Σημειώνεται πως η σύσκεψη θα είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θελήσει να την παρακολουθήσει, ώστε να αποφευχθούν επιλεκτικές ερμηνείες που δημιουργούν μόνο εντυπώσεις και ρίχνουν νερό στον μύλο της άγονης εσωστρέφειας. Αντίθετα, κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια και την ολόπλευρη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, για κάθε ζήτημα που αφορά μία μεγάλη και δημοκρατική παράταξη όπως είναι η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία, και εντός αυτής η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, παραμένει αρραγής, αλλά και προσηλωμένη στις ανάγκες της χώρας και της πραγματικής κοινωνίας.

Από την πλευρά του λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της ΝΟΔΕ Αχαϊας σε ανακοίνωση του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επισημαίνει:

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας της Ν.Δ, μέσω της οποίας προαναγγέλλεται κι επίσημα "συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής" και μάλιστα "ανοικτή σε οποιονδήποτε θελήσει να την παρακολουθήσει ώστε να αποφευχθούν επιλεκτικές ερμηνείες", αλλά κι εξαιτίας των "διαλόγων" συμμετεχόντων στην συνεδρίαση του οργάνου την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου,που είδαν το φως της δημοσιότητας σε μερίδα Μ.Μ.Ε, ο Πολιτευτής του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Ο κόσμος που στήριξε,ψήφισε Ν.Δ ή και οργανωτικά - με κάθε τρόπο - εργάστηκε για τον πρόσφατο εκλογικό αγώνα του κόμματος σε όλον τον νομό Αχαΐας,έχει δικαίωμα συμμετοχής,ενημέρωσης και λόγου για την πολύ κρίσιμη...επόμενη ημέρα της Φιλελεύθερης Παράταξης.

Επειδή, αφενός μεν δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, αφετέρου δε ο καθένας θα πρέπει να είναι υπεύθυνος και υπόλογος -τόσο ως προς το Κόμμα όσο και ως προς την κομματική βάση - για όσα κρίνει,λέει και υποστηρίζει κι επειδή ζούμε στην εποχή της "πλατιάς ενημέρωσης", θεωρώ πως η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας όποτε κι αν γίνει, θα πρέπει να ΄ναι ανοιχτή προς όλα τα Μ.Μ.Ε κι ελεύθερη στην καταγραφή του συνόλου των απόψεων που εκεί θα κατατεθούν.

Θέσεις κι απόψεις "στα μουλωχτά" ( άλλα μέσα και άλλα έξω) ή "κατ' επιλογήν" δημοσιοποίηση αυτών σε φίλα προσκείμενα Μ.Μ.Ε...δεν μπορούν να συνεχιστούν!

Η Ν.Δ δεν έχει να κρύψει κάτι για τα μέχρι σήμερα τεκταινόμενα,αλλά και για την επόμενη μέρα...κι αν κάποιοι έχουν,ας μάθουν κάποια στιγμή να λειτουργούν με παρρησία και υπευθυνότητα"!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ