2015-02-19 19:36:08
Φωτογραφία για ΒΑΡΙΑ «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Βαριά «καμπάνα» έπεσε στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς κόσμο θα δώσει το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τέσσερις χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός δικαστής στον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να πληρώσουν... ακριβά την συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς της 13ης αγωνιστικής, γεγονός που θα τους στερήσει την παρουσία των φιλάθλων τους στο ματς με την Ορεστιάδα, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθεί έφεση.

Η ανακοίνωση:

«Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα - έκθεση κομισάριου έκθεση Αστυνομικής διεύθυνσης και ΔΕΑΒ, του αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ στις 15-2-2015 για την 16η αγωνιστική) το ΜΠΔΟ επιβάλλει στο ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π:

Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4000€) Eυρώ, κατ΄άρθρο 1,17,19,22, 23 περ. β του ειδικού πειθαρχικού νόμου της ΕΣΑΠ και του 41Ζ παρ. 3γ περ (εδάφιο τελευταίο) του ν. 2725/99».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ