2015-02-19 19:27:16
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ!
Την Γκινγκάμπ αντιμετωπίζει η Ντιναμό Κιέβου και την Ντνίπρο ο Ολυμπιακός και είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους Ουκρανούς να ζητήσουν την άποψη του Γκενάτι Λιτόφτσενκο για τα δύο αυτά παιχνίδια.

Ο Λιτόφτσενκο είχε αγωνιστεί αρχές της δεκαετίας του '90 με τη φανέλα του Θρύλου, αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και προειδοποιώντας την Ντνίπρο, σημειώνει πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και τους λέει από τώρα μερικά πράγματα για τη... ρεβάνς.

«Ο αντίπαλος της Ντνίπρο, φαίνεται για μένα πολύ πιο δύσκολος από αυτόν της Ντιναμό (Γκινγκάμπ). Ο Ολυμπιακός τώρα είναι σε φόρμα, παίζει αγώνες στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πω πως η ελληνική ομάδα παίζει καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Έχω δει μερικά παιχνίδια της. Στη ρεβάνς, μάλιστα, θα έχει "τρελή" στήριξη. Η Ντνίπρο, ανανεώνει την ομάδα της, προσθέτοντας νέους παίκτες. Θα δυσκολευτεί πολύ σε αυτές τις αναμετρήσεις», ανέφερε ο πρώην ερυθρόλευκος, καταλήγοντας αναφορικά με την παραμονή του Εφγκέν Κονοπλιάνκα στην Ντνίπρο, που αποτελεί και το μεγάλο της αστέρι.

«Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και σίγουρα θα βοηθήσει την Ντνίπρο. Είμαι σίγουρος πως ο Μίρον Μάρκεβιτς είναι χαρούμενος που τον έχει ακόμα στο Ντνιπροπετρόβσκ».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ