2015-02-23 20:20:07
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
Στο πέναλτι που δεν ήταν και με το οποίο ισοφάρισε η Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην... ατυχία, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά το τέλος του αγώνα στην Ουκρανία.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον αγώνα. Εισήλθαμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα τέρματα. Δυστυχώς ισοφαριστήκαμε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παρόλα αυτά πιέσαμε και κάναμε και άλλες ευκαιρίες. Περίμενα πιο δυνατή την Σαχτάρ. Η αλήθεια είναι πως τους πιέσαμε πολύ και τους κλείσαμε τους διαδρόμους. Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση τους.

Από ατυχία δεν είναι στους "8" της Ευρώπης. Η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή αν και στόχος μας δεν ήταν το Youth League στην αρχή της χρονιάς. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μέσα από δύσκολα παιχνίδια. Στην πορεία της διοργάνωσης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις, τα παιδιά πίστεψαν περισσότερο στους εαυτούς τους και μπορώ να πω πως κάναμε την υπέρβαση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πιτσιρικάδων του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ