2012-05-02 20:32:04
Φωτογραφία για Παιδόφιλος έκρυβε 12χρονο αγόρι σε ντουλάπι
Ο 23χρονος Ανταμ Γιάνγκερ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απαγωγή και σεξουαλικές επιθέσεις σε αγόρια κάτω των 13 ετών.Η βρετανική αστυνομία ανακάλυψε 12χρονο αγόρι κρυμμένο σε… κλειδωμένο ντουλάπι στο σπίτι παιδοφίλου. Ο 23χρονος δράστης, Ανταμ Γιάνγκερ, έχει καταδικαστεί τρεις φορές για σεξουαλικά αδικήματα και σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου πρέπει να παρακολουθείται από την αστυνομία.

Σε επίσκεψη ρουτίνας, στις 29 Δεκεμβρίου του 2011, γυναίκα αστυνομικός υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο Γιάνγκερ τής άνοιξε την πόρτα μισόγυμνος. Αποφάσισε να ελέγξει το σπίτι, και όταν πήγε στην κρεβατοκάμαρα είδε ένα μεγάλο ντουλάπι κλειδωμένο με μάνταλο, από έξω. Οταν το άνοιξε ανακάλυψε το 12χρονο αγόρι.

Ο Γιάνγκερ το έσκασε από το σπίτι, και αργότερα άρχισε να στέλνει γραπτά μηνύματα στο αγόρι, λέγοντάς του «τρέξε», και «πες τους ότι έμεινες εκεί μόνο 10 λεπτά».


Τελικά ο Γιάνγκερ συνελήφθη έξω από το σπίτι της γιαγιάς του στο Σάντερλαντ, στη βορειοανατολική Αγγλία. Είπε στην αστυνομία ότι γνώρισε το αγόρι σε στάση λεωφορείου, και το έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Φαίνεται ότι ο 12χρονος πέρασε εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών των Χριστουγέννων.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο ανήλικος επισκεπτόταν το σπίτι του Γιάνγκερ από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μία φορά, που η μητέρα του ανήλικου αναζήτησε το παιδί της, ο Γιάνγκερ προσποιήθηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός ενός συμμαθητή του 12χρονου.

Ο Γιάνγκερ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απαγωγή και σεξουαλικές επιθέσεις σε αγόρια κάτω των 13 ετών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ