2012-05-02 20:31:55
Φωτογραφία για Ποια ανερχόμενη diva της rap θα τραγουδήσει στη Νέα Υόρκη;
Από το front row του οίκου Chanel στο opening των... «βραβείων Oscar» της μόδας.Στις 7 Μαΐου όλων τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Νέα Υόρκη στα εγκαίνια της έκθεσης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης «Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations», που μάλιστα για πρώτη φορά θα μεταδοθούν live από το διαδίκτυο.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα εκθέματα και το κόκκινο χαλί που θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τη, η ανερχόμενη diva της rap μουσικής Azealia Banks θα ξεσηκώσει τους υψηλούς καλεσμένους στους ρυθμούς του hit της «212» και όχι μόνο. Florence Welch που τραγούδησε πέρυσι στο opening της έκθεσης Savage Beauty

Έτσι, τουλάχιστον διαβάσαμε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, όπου η εικοσάχρονη Azealia ανακοίνωσε ενθουσιασμένη πως θα καταφτάσει με τον σχεδιαστή Alexander Wang ντυμένη φυσικά με custom made δημιουργίες του και θα τραγουδήσει σε ένα μοναδικό live. Βέβαια δύο ημέρες μετά έσβησε το συγκεκριμένο tweet, οπότε υπομονή μέχρι τις 7 Μαΐου για να μάθουμε τι θα συμβεί.
queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ