2012-05-02 22:50:08
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά αθλητικά
  ΠΑΟ Ρουφ - Π.Σ ''Η Καλαμάτα'' 2 – 0

Τον ΠΑΟ Ρουφ αντιμετώπισε τη Δευτέρα το απόγευμα, εκτός έδρας, η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι έληξε με ήττα της Καλαμάτας με σκορ 2 – 0.

Στις 9 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο της Ανατολικής Παραλίας, η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Μαγούλας. Στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπένος, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τερματοφύλακα Σωκράτη Κοψαχείλη, που επέστρεψε τραυματίας από την προχθεσινή αναμέτρηση, και τους Τσιμικλή και Ρουμπουλάκου που είναι τιμωρημένοι.

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΧΑΪΚΗ

Την Αχαϊκή, θα υποδεχθεί σήμερα στις 2:30 μετά το μεσημέρι στη Μεσσήνη ο Πάμισος σε αγώνα για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής κατηγορίας. Η Εράνη Φιλιατρών κερδίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα, αφού ο αντίπαλός της Τριταιϊκός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Τον 18ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας οργανώνουν, από 16 μέχρι 20 Μαΐου, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 16 ομάδες με 96 αθλητές, από 11 χώρες. Η εκκίνηση θα γίνει στις 16 Μαΐου από την Αρχαία Κόρινθο και ο τερματισμός στις 20 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα. Στην Πελοπόννησο η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι: Αρχαία Κόρινθος - Λεωνίδιο – Σπάρτη – Μεθώνη – Ολυμπία – Καλάβρυτα – Κόρινθος. Στις 18 Μαΐου οι αθλητές θα ξεκινήσουν από τη Σπάρτη, θα διαβούν τον Ταΰγετο και στη συνέχεια θα περάσουν από την Καλαμάτα, τη Μεσσήνη, το Πεταλίδι, την Κορώνη, την Φοινικούντα και τη Μεθώνη.

Συντάκτης: Γρηγόρης Πουλόπουλος/ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ