2012-05-03 00:17:22
Φωτογραφία για Από το πρωί ξεκινάει και τυπικά η εποχή Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό
Την Πέμπτη το πρωί παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου με τις υπογραφές στο καταστατικό του νεοσύστατου σωματείου.

Στο δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει το νομικό σκέλος της πρωτοβουλίας, θα υπογραφεί το πρώτο καταστατικό του νεοσύστατου σωματείου παρουσία φυσικά του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και των ιδρυτικών του στελεχών.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα έτσι ώστε εν συνεχεία να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να αρχίσει να τρέχει το πλάνο της λαϊκής βάσης και το αμέσως επόμενο θα είναι η σύσταση του ΔΣ, κάτι που θα συμβεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Συγχρόνως, θα οριστικοποιηθεί το ποσό που συγκεντρώνεται σε πρώτη φάση και θα καταστρωθεί το πλάνο διαχείρισης της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι φίλοι του Τριφυλλιού που έχουν επιλέξει να τον ακολουθήσουν, έχουν επίγνωση των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και έχει γίνει προεργασία. Όμως εφόσον κληθούν να σχηματίσουν διοίκηση, θα χρειαστεί να οργανωθούν πάρα πολύ.


Νέα επαφή με Τζίγγερ

Όπως προέκυψε από το ραντεβού του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρώτος θα ξεκαθαρίσει τη στάση του εντός της Πέμπτης. Αναμένει την τελική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να διευκρινίσει ορισμένες λεπτομέρειες της μεταβίβασης και για τις εγγυήσεις που θα παρασχεθούν για το Βοτανικό.

Εφόσον τις κρίνει επαρκείς, τότε θα πάρει ενεργά μέρος στο εγχείρημα, διαφορετικά θα αποφασίσει εάν θα συνδράμει με το ποσοστό του στην ΑΜΚ (1,7 εκατομμύρια ευρώ), με άλλο τρόπο ή ποσό. Σε κάθε περίπτωση, είναι θετικός απέναντι στην κίνηση Αλαφούζου, αλλά εξακολουθεί να κρατά επιφυλάξεις για τον μεγαλομέτοχο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ